De overgang vieren op Ibiza of Menorca!

De overgang vieren op Menorca! Of liever op Ibiza? Ja, je zal wel denken: “Valt er wat te vieren dan?” De overgang is een fase in je leven waar  jij als vrouw waarschijnlijk niet blij mee bent. Je sluit een periode af. Een periode van kinderen krijgen en opvoeden, misschien heb je een huis gekocht en wat al niet meer. Iedere fase die eindigt wordt vervangen door een nieuwe fase en dat kan je vieren. Je kinderen gaan uit huis en je hebt weer meer tijd voor jezelf en je sociale contacten. Eindelijk ook weer tijd om wat aan sport te gaan doen. Of yoga. Dat wilde je al zolang! We gaan dit jaar van 16 t/m 22 juni naar Menorca! Het rustige zusje van Ibiza.

De overgang vieren op Ibiza met dietist Hilversum, Eilandcoaching.

 

 

 

 

 

 

 

 


Die opvliegers en vooral dat slechte slapen!
Dat herkennen wij Eilandcoachers maar al te goed. Of dat je gewicht toeneemt, natuurlijk op je buik. En je houdt zo van je wijntje! Zeker nu je weer wat vaker met je vriendinnen afspreekt. Je hoeft immers niet meer op tijd thuis te zijn voor het kroost. Een lekker hapje hoort er ook bij. Maar die extra kilo’s zijn niet zo goed voor je hormoonhuishouding. Je wilt dus wat afvallen, minder hormoonschommelingen en beter in je vel zitten. Als voeding daarbij kan helpen dan doe je dat graag. Je houdt zo wie zo van gezond eten, het liefst zonder pakjes en zakjes. Op Menorca gaan we je in 6 dagen stap voor stap leren hoe je dat kan doen. In de ochtend een workshop over voeding en in de middag een geweldig mooie wandeling of Yinyoga op het strand. Voor de wandelingen laten we ons brengen en halen met een echte vintage hippiebus.

Eilandcoaching Ibiza coachreis overgang

 

Yin yoga op het strand. Op Menorca  gaan we je laten kennismaken met yoga. Yin yoga wel te verstaan. Dat is een vorm van yoga waarbij de houdingen die je aanneemt vooral zijn gericht op het versterken en het versoepelen van bindweefsel en gewrichten; ze rekken dieperliggende spieren, ontspannen ze en maken het bekkengebied los. Iedere houding wordt 3-5 minuten aangehouden  zodat het bindweefsel langzaam wordt opgerekt en beter gehydrateerd wordt. Het helpt je leniger te worden en te ontspannen. Door Yin yoga voel je je ook fitter, emotioneel stabieler en worden je organen ondersteund. Natuurlijk doen we de yoga zoveel mogelijk op het strand.

Yinyoga op de coachreid Ibiza met Eilandcoaching

 

Vintage en hippies op Ibiza. In het najaar van 2017 gaan we naar Ibiza. Daar pakken we ook wat een marktjes mee, liefst met de vintagebus. Ibiza staat bekend om hippies. In het Noorden is de beroemde hippiemarkt Punta Arabi. Wil je liever mee naar een geweldig sfeervol rommelmarktje? Nabij Cala Macella is iedere zondagochtend de leukste van het hele eiland. Kleding, tassen, sieraden en livemuziek, wat wil je nog meer.

Op Menorca zijn niet zo veel hippies maar daar hebben we archeologische opgravingen en een wandelpad langs de gehele kustlijn!

Wijn en een zwembad. Oké, wij Eilandcoachers houden ook van een wijntje, toegegeven. Maar alcohol en hormonen, dat gaat niet goed samen, daar vertellen we je alles over tijdens deze leerzame en vooral plezierige en ontspannende week in ons huis met zwembad. We gaan je  je tijdens deze week heus niet volledig  droog laten staan maar we genieten met mate.

dietist Hilversum Eilandcoaching: begeleiding bij de overgang op Ibiza

 

180,- korting. Weet je dat de zorgverzekeraar dieetbegeleiding vergoedt? In ieder geval 180,- op jaarbasis. Je vliegticket heb je er dus zo al ruim uit. En boek je samen met je vriendin, dan krijg je allebei 5% korting. Je betaalt voor deze week 1395,00 inclusief btw. je vliegticket regel je zelf. Verder is alles inbegrepen, behalve drankjes buiten koffie en thee om. Voor een privekamer betaal je 45,- per nacht extra. En anders deel je een kamer.

Wanneer? Medio 16 t/m 22 juni 2017 naar Menorca! Dan zijn de temperaturen aangenaam en het eiland is lekker rustig. Bij voldoende deelnemers (4) gaat de reis door. Ibiza zit in de planning voor eind september. Aanmelden doe je door ons te mailen info@eilandcoaching.nl of bellen: 06-24725912. Natuurlijk ook als je meer informatie wilt.

Eilandcoaching: hippies op Ibiza tijdens de coachreis.