Onthaastweken

Eilandcoaching organiseert retraites. “Onthaastweken” voor vrouwen met en zonder overgewicht en/of vrouwen die rust willen leren vinden. Door met ons mee te gaan, trek je jezelf voor een korte periode terug uit het leven van alledag. Een periode waarin je kunt ontspannen en tot rust komen en waarin je verwend wordt met allerlei heerlijkheden en een fijn verwenpakket. Lukt het je maar niet om af te vallen? Heb je elk dieet al geprobeerd en verval je steeds weer in oude gewoonten? Eet je leegtes weg? We gaan met aandacht kijken naar je voeding en eetgedrag. Bij Eilandcoaching ga je ervaren dat lekker eten leuk, gezond en ontspannend kan zijn. Zonder schuldgevoelens!

Vlieland

Retraites “Rust & Lekker eten”, onthaasten voor vrouwen

We gaan vooral ook onderzoeken waar gewoonten en overtuigingen bij jou persoonlijk vandaan komen. Hoe komt het toch dat wij vrouwen altijd een overvolle agenda hebben, alle zorgtaken op ons nemen en nauwelijks kiezen voor onszelf en daardoor te weinig tot ontspanning komen? Hiertoe werken we met oefeningen, die leiden tot inzicht en bewustwording. Daarnaast is er binnen het groepsprogramma voldoende ruimte voor individuele coaching. We maken (stilte)wandelingen in de natuur en er is voor wie dat wil gelegenheid tot hardloopcoaching.

Onze retraites / onthaastweken “Rust & Lekker eten” organiseren wij in een luxe vakantiehuis met sauna en open haard in de duinen van Schiermonnikoog en bij Casa Adelante, een luxe Bed & Breakfast met grote tuin, zwembad en open haard in de nabijheid van de Spaanse stad Sevilla. Beide locaties bieden een oase van rust, waarin we met een groep van maximaal 6 vrouwen stil staan bij een gezonde levensstijl zowel op mentaal als fysiek gebied. Ibiza staat voor 27/11 – 1/12 gepland.

 

Aangenaam Ibiza, 27 november – 1 december 2016, 16-19 graden:

In het Noorden van Ibiza waar het aangenaam vertoeven is regelen we een mooie accommodatie. Ibiza is groener dan je denkt en je kan er heerlijk wandelen door bos en langs baaitjes.

Kosten: totaal 995 euro, waarvan:

  • Transfer, 5 nachten gedeelde kamer en maaltijden: 325 euro.
  • Coachprogramma: 670 euro.
  • De vliegreis en transfer regel je zelf. Dat kan al voor 39 euro enkele reis.

 

Winterzon Sevilla, 20 graden, winter en voorjaar 2016-2017, zo t/m vrijdag:

Kosten: totaal 1195 euro, waarvan:

  • Transfer, 5 nachten privekamer en maaltijden: 525 euro.
  • Coachprogramma: 670 euro.
  • Exclusief drankjes.
  • De vliegreis regel je zelf. Dat kan al voor 60 euro enkele reis.

 

Uitwaaien op Schiermonnikoog, winter en voorjaar 2017, ma – vrijdag:

Kosten: totaal 1095 euro, waarvan:

  • bootticket, 4 nachten privekamer, eten en drinken: 475 euro
  • Coachprogramma: 620 euro

 

Na de onthaastweek:

Binnen een maand na de onthaastweek heb je nog een vervolgsessie met 1 van de coaches. De reizen gaat door bij minimaal 4 deelneemsters. Indien gewenst kun je een deelfactuur dieetadvisering van 180 euro krijgen die je kan declareren bij de zorgverzekeraar, afhankelijk van je verzekering en eigen risico kun je dan een deel vergoed krijgen.

Liever dichter bij huis? Misschien is ons vitaliteitsweekend op Texel wat voor jou!