Wellnesscoaching La Palma april 2017

Eilandcoaching organiseert in oktober een  “onthaastweek ” voor maximaal 4 vrouwen met en zonder overgewicht en/of vrouwen die rust willen leren vinden. Door met ons mee te gaan, trek je jezelf voor een korte periode terug uit het leven van alledag. Een periode waarin je kunt ontspannen en tot rust komen en waarin je verwend wordt met allerlei heerlijkheden en een fijn verwenpakket. Lukt het je maar niet om af te vallen? Heb je elk dieet al geprobeerd en verval je steeds weer in oude gewoonten? Eet je leegtes weg? We gaan met aandacht kijken naar je voeding en eetgedrag. Bij Eilandcoaching ga je ervaren dat lekker eten leuk, gezond en ontspannend kan zijn. Zonder schuldgevoelens! Daarvoor is wellnesscoaching!

eilandcoaching_prikkelbare_darm (5)

“Rust & Lekker eten op La Palma”, oftewel onthaasten voor vrouwen.

We gaan vooral ook onderzoeken waar gewoonten en overtuigingen bij jou persoonlijk vandaan komen. Hoe komt het toch dat wij vrouwen altijd een overvolle agenda hebben, alle zorgtaken op ons nemen en nauwelijks kiezen voor onszelf en daardoor te weinig tot ontspanning komen? Hiertoe werken we met oefeningen, die leiden tot inzicht en bewustwording. Daarnaast is er binnen het groepsprogramma voldoende ruimte voor individuele coaching.

De onthaastweek “Rust & Lekker eten op La Palma” organiseren wij in een Canarisch vakantiehuis voor een groep van maximaal 4 vrouwen waarbij we stil staan bij een gezonde levensstijl zowel op mentaal als fysiek gebied. We koken de maaltijden gezamenlijk.

Wat kost het?

Totaal 1395 euro, inclusief:

  • 7 nachten  gedeelde kamer en maaltijden.
  • 5 dagen coachprogramma, groeps- en individueel, plus 2 individuele sessies waarvan 1 voor en 1 na de reis.
  • De (vlieg)reis en transfer naar de accommodatie regel je zelf.

De reis gaat door bij minimaal 3 deelneemsters. Indien gewenst kun je een deelfactuur dieetadvisering van 180 euro krijgen die je kan declareren bij de zorgverzekeraar, afhankelijk van je verzekering en eigen risico kun je dan een deel vergoed krijgen. Voor ondernemers is coaching 100% aftrekbaar! Boek je met zijn twee, dan krijg je 5% korting per persoon. Dit geldt voor al onze groepsreizen.

Meer weten? mail info@eilandcoaching of bel 06-24725912.

Foto’s van La Palma bekijk je hier.